Magyar Kupa

2023.11.22. 06:57

A Dunaújváros Futsal foghíjasan óriási küzdelemben, hosszabítás után jutott tovább

A férfi futsal Magyar Kupa 1. fordulójában feszült egymásnak az NB II. Nyugati csoportjában szereplő WPC Meister-ÉRD-SZISE és a Dunaújváros Futsal hétfőn este.

Balogh Tamás

Dunaújváros Futsal illusztráció

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

 WPS Meister Érd-SZISE – Dunaújváros Futsal 3–4 (1–1) 
Dunaújváros Futsal: Cseresnyés – Fekete, Ivacs, Szili, Németh. Csere: Puskás, Varga, Kuti. Edző: Tóth Árpád. 
Gólszerző: Kertész (19.), Ángyán (27.), Kincses (34.), illetve Németh (3., 28., 44.), Puskás (24.). 

A szokásos „kötelező győzelem” féle elvárások most is csak a kellemetlen ébresztőbe sodorták a vendégeket, akiknek minden lőtt gólját kiegyenlítette a hazai csapat. Hogy a negyedik újvárosi gólt is egalizálták-e volna, az már örökre nyitott kérdés marad. A továbbjutás dicsősége nyilván a csapat teljesítményéből született, de a döntő érdem a mesterhármast vágó Németh Tamásé. 

Tóth Árpád, a csapat edzője így értékelte a látottakat: – Ezen a mérkőzésen a lényeg a továbbjutás volt, illetve a felkészülés a Kanizsa elleni hétfői rangadóra. Igazi kupameccset játszottunk nagy rohanással, sok pontatlansággal, rengeteg helyzettel, és kapusbravúrral fűszerezve. Az Érdnek jó játékosai vannak, akiken látszik, hogy a nagypályára fókuszálnak, sok csapatnak fognak még kellemetlen perceket okozni. 
Hozzátette: – Végig kiegyenlített volt a meccs, folyamatosan veszélyben forogtak a kapuk. Ez alkalommal nem tudtunk teljes csapattal kiállni, aminek betegség, sérülés, munkahelyi feladatok voltak az okai. Remélem, lassan újból rendbe jövünk. Mint minden meccsből, ebből is lehet tanulni. Látjuk a hibáinkat, tudjuk miket kell erőltetni, hogy még jobbak legyünk! Ezekkel együtt gratulálok a csapatomnak, mert foghíjasan is sikerült a továbbjutás, amit szerettünk volna elérni.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában