Röplabda

2023.10.18. 17:01

A DKSE csütörtökön a TFSE ellen első sikerére hajt

Gróf András

A röplabda NB I Extraliga alapszakaszának negyedik fordulójában a Dunaújvárosi KSE együttese a TFSE gárdáját fogadja. A találkozó csütörtökön 19.30 órakor kezdődik a Dunaújváros Sportcsarnokban. Az előző körben a Debreceni EAC vendégeként szenvedtek vereséget az újvárosi fiatalok. Ezzel kapcsolatban Tomanóczy Tibor vezetőedző elmondta, hogy a debreceni volt a játékosok többségének azon a héten már az ötödik téttel bíró mérkőzése. A hosszú utazás és a sok mérkőzés tompává és enerválttá tette a csapatot. Nem volt esélyük a Debrecen elleni összecsapáson. Dolgoznak tovább, hogy az év végére a céljainkat elérjék. A csapatnak nem lesz könnyű dolga a fővárosi egyetemisták ellen sem, akik szintén három vereséggel kezdték a szezont, de ezek között van a Vidux Szegedi RSE elleni ötjátszmában elbukott meccs is. 

A játéknap további összecsapásai: Pénzügyőr SE - GreenPlan-VRC Kazincbarcika, Vidux Szegedi RSE - MEAFC-Miskolc, MÁV Előre Foxconn - Kecskeméti RC.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában