Sorsolás

2023.08.23. 17:00

Körzetünk csapatai szeptember elején kezdenek a vármegyei alsóbb osztályokban

Gallai Péter

Fotó: Shutterstock

A vármegyei III. osztályú labdarúgó-bajnokságok közül az északi csoportban már elkezdődtek a küzdelmek az elmúlt hétvégén, tehát egy fordulón túl vannak a csapatok. Ezzel szemben a déli csoport, ahol a Rácalmás és a Kulcs gárdája is szerepel, csak szeptember első hétvégéjén rajtol el, amikor a másik ágon már a harmadik kört rendezik meg. Azaz továbbra is két csoportban zajlanak majd a küzdelmek, északon tizenöt, illetve délen tizennégy együttes részvételével, ahol szintén elkészült a sorsolás.
A körzetünkhöz tartozó említett két csapat közül a Rác­almás szeptember 2-án a Lajoskomárom II. vendége lesz, a kulcsiak pedig szintén idegenben kezdenek, ők szeptember 3-án a Kisláng otthonában lépnek pályára.
A vármegyei II. osztály déli csoportjában szintén szeptember első hétvégéjén indul útjára a labda. Délen tizennégy résztvevővel, ahol körzetünk csapatai szerepelnek, úgymint: Adony, Baracs, Előszállás, Nagykarácsony, Nagyvenyim.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában