A dunaföldváriak nyerték az újoncok csatáját

2023.08.14. 15:06

Esélyt sem adott mohácsi vendégátójának az NB III-as küzdelmeket remekül kezdő gárda

Az NB III Dél-Nyugati csoportjának harmadik fordulójában két újonc együttes csapott össze. A tavalyi Baranya vármegyei bajnok otthonába látogatott a Tolna vármegyei aranyérmes. A párharcot a vendégek magabiztos teljesítménnyel nyerték meg.

Gróf András

2023.08.02. Dunaföldvár FC-Dunaújváros FC MB3 férfi labdarúgó mérkőzés Dunaföldvár Fotós: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Szabone Zsedrovits Eniko

Mohácsi TE 1888 – FC Dunaföldvár 0-3 (0-1)
Mohács Újvárosi Stadion, 400 néző. Vezette: Dobai János (Juhász L., Csákó).
Mohácsi TE 1888: Somogyi M. – Izsák (Spannenberger a 79. p.), Racskó, Károly V., Vég, Szabó D. (Rázsics a 84. p.), Bohata (Kiss I. a 84. p.), Aszalós, Müllerlei, Sárosi (Encz a 79. p.), Horog (Csernik a 60. p.). Vezetőedző: Schmindt Zsolt.
FC Dunaföldvár: Vukman – Gál Sz., Molnár S. (Dorogi R. a 46. p.), Kun, Tóth M. (Sárközi a 73. p.), Horváth A., Frőhlich R. (Ladányi P. a 84. p.), Bartha L., Tóth Á. (Ladányi V. a 60. p.), Keringer (Süle a 84. p.), Görög. Vezetőedző: Varga Balázs.

A vendégek az első félidő huszonkettedik percében az egykori NB I-es Frőhlich Roland találatával szereztek vezetést (0-1). A fordulást követően nem sokkal Tóth Máté góljával már meggyőző különbséggel vezettek a vendégek (0-2). A végeredményt Kun László alakította ki, aki a nyolcvanharmadik percben talált a mohácsiak kapujába (0-3). A földváriak sikerüknek köszönhetően feljöttek a bajnoki tabella ötödik helyére, ami remek teljesítmény egy újonnan feljutó csapattól.

A forduló további eredményei: Dunaújváros FC – FC Nagykanizsa 0-5, Fehérvár FC II – Szentlőrinc 0-3, Érdi VSE - PTE-PEAC 1-2, Kaposvári Rákóczi FC - Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő 2-2, Iváncsa KSE - Paksi FC II 4-3, MTK Buda

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában