Párharc

2023.05.02. 16:30

Madaras Norbert közbelépett, változott a DFVE elődöntős menetrendje

Szerda helyett csütörtökön este kezdi a női vízilabda bajnoki elődöntő párharcot a DFVE együttese, miután a szurkolók érdekeit szem előtt tartva Madaras Norbert elnök úgy döntött, a szövetség saját hatáskörbe vonja az időpontok kijelölését mindkét sorozatban.

Gallai Péter

Sümegi Nóráék számára csütörtökön kezdődik az UVSE elleni párharc

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Eredetileg szerdán 19 órakor az UVSE otthonában kezdte volna meg az egyik fél második győzelméig tartó elődöntőjét a dunaújvárosi együttes, azonban Madaras Norbert és a szövetség módosította a menetrendet, amit eképpen indokolt az MVLSZ honlapján

„Pénteken, az elsőre kitűzött időpontokat megismerve kezdtem egyeztetni a klubokkal, miután jogos elvárás, hogy a legfontosabb mérkőzések ne ütközzenek, és megadjuk a lehetőséget a sportág híveinek, hogy akár élőben, akár streamen végig követhessék a legizgalmasabb pillanatokat. A sportág iránt elkötelezett médiumok is joggal kritizálták az eredeti időpontválasztásokat, remélem, az verzió elnyeri mindenkinek a tetszését, most már a csapatokon a sor, hogy nagyszerű meccseket játsszanak” – indokolta a lépést Madaras Norbert.

E szerint a DFVE csütörtökön este 20 órakor játssza az első találkozóját Budapestben a Hajós uszodában, míg a második meccs szombat helyett vasárnap 17 órakor kezdődik a Fabó Éva Sportuszodában. A másik ágon a Ferencváros és az Eger találkozik, ők csütörtökön 18 órakor és szombaton 12 órakor játszanak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában