Majd’ egy tucat dobogós hely

2023.04.04. 23:30

A lábtoll-labdázók a kevesebb elsőség ellenére is helytálltak

Tizenegy dobogós helyezéssel zárták a Gárdonyi iskola újonc-, gyermek- és serdülőversenyzői a Nyárlőrincen rendezett utánpótláslábtoll-labda-versenyt.

Gallai Péter

Az újonclányok egyéni kategóriáját Nagy Kitti nyerte

Fotó: Gárdonyi

Kohán Árpádné szakvezető tájékoztatása szerint most aranyéremből sikerült kevesebbet szerezniük, mint szerették volna, de éremtáblázatuk így is szép teljesítményt mutat: két elsőség mellett öt ezüst- és négy bronz­érem lett a mérlegük. 
A vezető hozzátette, a versenyen szerzett tapasztalatok alapján folytatják edzéseiket, hogy a diákolimpián is helyt tudjanak állni a fiatalok. 

Gyermeklánycsapat: 2. Nagy Kitti, Szőke Emma, Váradi Hanna. Serdülőlánycsapat: 2. Kondor Anett, Nagy Hanna, Szabó Renáta. Serdülőfiú-csapatverseny: 2. Kádár Barna, Rabi Marcell, Zudor Milán. Újonclány, egyéni: 1. Nagy Kitti, 3. Váradi Hanna. Gyermeklány, egyéni: 2. Nagy Hanna, 3. Naszádos Kamilla. Serdülőlány, egyéni: 2. Kondor Anett. Serdülőfiú, egyéni: 1. Rabi Marcell, 3. Zudor Milán. A tizenegyedik érmet Vicsotka Martin szerezte meg, aki az egyik újszászi serdülőcsapatot egészítette ki a vendég­játékával. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában