Asztalitenisz

2023.03.30. 00:15

Két forduló után a tavaszi szezonban

Két tavaszi fordulón van túl az asztalitenisz férfi NB I. nyugati csoportjának mezőnye.

Szabó Szabolcs

Fenyvesi Flórián továbbra is remekel a DASE színeiben

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A Dunaújvárosi ASE március 12-én Beloianniszban a tataiakat fogadta. 
DASE–Tatai AC 5–9 
A dunaújvárosi pontszerzők: Kovács Domonkos 3, Oroszki Péter 1, Oroszki Viktor 1. 
A páros találkozókat a hazaiak mindkétszer elveszítették, ám egyéniben számos szép győzelmet arattak. A tataiak így is megérdemelten vitték el a bajnoki pontokat a DASE jelenlegi versenypályájáról. 

Március 19-én a DASE csapata Győrben játszott. 
Győri Elektromos VSK II. –Dunaújvárosi Asztalitenisz Sportegyesület 2–12 
A dunaújvárosi pontszerzők: Kovács–Oroszki V. (páros), Oroszki P. 2, Fenyvesi Flórián 3, Kováts Domonkos 3, Oroszki Viktor 3. 
Ezzel a sikerével a DASE jelenlegi 20 pontjával a 6. helyen áll a tíz csapatot felvonultató mezőnyben. A következő mérkőzésen a DASE április 2-án 11 órától a Pénzügyőr együttesét fogadja majd. 
A másik dunaújvárosi együttes, a Dunaújvárosi Egyetem DSE gárdája továbbra is szárnyal a pontvadászatban. Eddigi mérlege több mint meggyőző. Eddigi tizenegy találkozójukat sikerrel hozták, és 33 ponttal vezetik is a férfi NB nyugati csoportjának tabelláját. Az egyetemi gárda legközelebb hazai asztal mellett fogadja majd a Turris SE Sopron együttesét. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában