Vízilabda

2023.03.18. 09:30

A sereghajtó ellen nem lehet gond

Gallai Péter

A serdülőcsapat győzelemmel zárta az előző kört

Fotó: Laczkó Izabella

A női vízilabda ob I-ben szombaton délután 17 órától a sereghajtó, tizenhat meccs alatt eddig egy győzelmet gyűjtő Tatabánya vendége lesz a DFVE együttese az alapszakasz 17. fordulójában. A győzelem így nem lehet kérdéses, a januári első találkozón 20–7-re győzött Mihók Attila csapata, amely jelenleg a harmadik helyen áll a tabellán. 

Miután kedden, egy elhalasztott találkozón nagy csatában az UVSE egy góllal legyőzte a BVSC-t, így két fordulóval az alapszakasz vége előtt úgy lehet második az Újváros, amennyiben szombaton a Ferencváros legyőzi vagy legalább döntetlent játszik a lilákkal, majd jövő szerdán pedig a DFVE is felülmúlja őket. 
Ami az utánpótlást illeti, a korosztályos csapatok Szentesen játszanak vasárnap, a felsőházi rájátszás második körét két győzelemmel és egy vereséggel zárták a fiatalok hazai medencében a BVSC korosztályos alakulatai ellen. Az ifjúságiak 9–12-re kaptak ki, a serdülők 11–9-re múlták felül riválisukat, a gyermek­együttes pedig 8–6-ra húzta be a soros találkozóját és ezzel együtt a három bajnoki pontot. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában