A kupacsatán is építkezne a DKKA

2023.02.14. 19:38

Rapatyi Tamás, a Kohász edzője az őszi formát szeretné újra látni csapatától

Szabó Szabolcs

Rapatyi Tamás, a DKKA vezetőedzője Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő/DH

Fotó: Szabone Zsedrovits Eniko

Rapatyi Tamás, a DKKA NB I.-es kézilabdacsapatának szakvezetője korábban is nyíltan és őszintén értékelte a gárda teljesítményét. Most sem tett másként: – Kisvárdán az utolsó negyedórában szétesett a játékunk, akkor ez vereséget jelentett. Békéscsabán nagyon akartunk, ez görcsössé tette a csapatot, és az első félidőben volt egy hosszabb rossz periódusunk. A második játékrészben már összeállt a játék, nagyot küzdött a csapat, és igazán közel voltunk ahhoz, hogy igazán szorossá tegyük a mérkőzést. A csabai második félidőben mutatott játékra és mentalitásra már lehet építeni. Természetesen a mai, debreceni Magyar Kupa-találkozón sem feltett kézzel megyünk a pályára. A Loki hazai pályán esélyesebb, de legutóbb, a hazai bajnoki találkozón majdnem elkaptuk a debrecenieket – fogalmazott lapunknak az akadémisták mestere, aki már a szombati, Fehérvár elleni vármegyei rangadóra is előretekintett: 

– Közösen kell kimásznunk abból a gödörből, amelyet magunknak ástunk. A szombaton esedékes, Alba elleni hazai találkozó nagyon fontos lesz, meghatározhatja a következő hetek, hónapok teljesítményét is. Bizakodó vagyok, hiszen látom a lányok mindennapi munkáját. Az élcsapatokat leszámítva a magyar bajnokságban 6-7 gárda nagyon közel van egymáshoz játékerőben. Ez a tabellából is kiolvasható. Ősszel a kiélezett meccsekből rendre mi jöttünk ki jobban, jelenleg nehezebb helyzetben vagyunk. Azon dolgozunk, hogy a közönség már a Fehérvár ellen is az „őszi” Kohászt lássa a pályán. 
A szerdai Magyar Kupa találkozó 17 órakor kezdődik Debrecenben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában