Dunaújváros

2023.02.22. 20:57

Lábtollas érmek az év első versenyéről

A lábtoll-labdázók éves versenysorozatukat Dunaújvárosban, a Gárdonyi Géza görögkatolikus iskolában kezdték meg szombaton.

Gallai Péter

Az első helyezett serdülőfiú-csapat: Rabi Marcell, Zudor Milán, valamint Kádár Barna

Forrás: Gárdonyi iskola

Az országos pontszerző bajnokságon a Dunaújváros Lábtoll-labda Sportegyesületet harminckét versenyző képviselte az újonc-, gyermek-, serdülő és ifjúsági korcsoportban, összesen pedig 105-en vettek részt a versenyen. 
A verseny megnyitóján jutalmazták a 2022-es évben kiemelkedő összesített eredményt elért versenyzőket. A szövetség vezetőitől kupát kapott bajnoki címéért a Gárdonyi serdülő játékosa, Kondor Anett. A hazaiak végül négy elsőséggel, két ezüst- és két bronzéremmel zárták a napot. 

A gyermeklány-csapatversenyben második lett a Nagy Hanna, Nagy Kitti, Naszádos Kamilla, Váradi Hanna összeállítású csapat. Harmadik helyezést ért el Borgulya Veronika, Kerti Emília, Kondor Kitti, Kovács Noémi alkotta együttes. 
A serdülő csapatversenyben ezüstérmet szerzett a Kondor Anett, Pentz Anna, Szabó Rená­ta trió. A serdülő fiúknál a dobogó legfelső fokára állhatott Kádár Barna, Rabi Marcell és Zudor Milán. 
Egyéni versenyszámban is szépen szerepeltek a dunaújvárosiak. Aranyérmet szerzett Nagy Kitti (újonc), Kerti Benett (újonc), Zudor Milán (serdülő). Ezüstérmes: Nagy Hanna (gyermek kcs.), Kondor Anett (serdülő kcs.). Bronzérmes: Váradi Hanna (újonc kcs.), Naszádos Kamilla (gyermek kcs.). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában