Megmérettetés

2023.01.18. 13:00

Országos focitornán játszottak Fejér bírói

duol.hu

Kétesztendőnyi kényszerszünet után a napokban 19. alkalommal Szegeden ismét megrendezték a Sípmester Fesztivált. A tornán tizenkilenc vármegye és Budapest labdarúgó-játékvezetői mutatták meg, hogy nemcsak a síppal bánnak jól, hanem, ha kell a labdával is. 
Fejér csapata Szabolcs-Szatmár-Bereg, Komárom-Esztergom, Nógrád vármegyékkel és Budapesttel került egy csoportba. A kezdés jól sikerült, hiszen Szabolcs-Szatmárt 2–1-re győzte le vármegyénk csapata Rózsa Dávid találataival. A következő meccsen öt kapufát rúgva Budapesttől kikaptak a sporik. A harmadik csoportmeccsen Komárom-Esztergom ellen már 2–0-ra vezettek Becséri Gergelyék, de a vége 3–3-as döntetlen lett. A zárómérkőzésén Nógrád legjobbjai ellen 1–1-et játszott a csapat, így a gárda csoportjában öt pontjának köszönhetően második helyen jutott tovább Budapest mögött a felsőházba. 

Csoportjából másodikként jutott tovább a csapat, amely végül a nyolcadik helyen zárt

Itt az elődöntőbe jutásért Vas vármegye jött velük szembe, izgalmas mérkőzésen 4–3-as vereséget szenvedtek tőlük, majd ismét a főváros válogatottjával találta magát szembe a csapat, a találkozó 1–1-gyel ért véget, ami után büntetőkkel Budapest győzött. A hetedik helyért a torna címvédője, Bács ellen lépett pályára a gárda, 3–3 lett a találkozó vége, a büntetők itt sem hoztak szerencsét, így a csapat nyolcadik helyen zárt.
 

A részt vevő keret

Sári Csaba (jb elnök), Horváth István (kísérő), Kovács J. Zoltán, Altorjay Áron Gellért, Kovács Márk, Ring Kevin, Becséri Gergely (csapatkapitány), Kerkuska Miklós, Kasztner Gergő (kísérő), Wittner József (a tornára delegált bíró), Ibriksz Máté, Havasi-Németh Kristóf, Varga Patrik, Rózsa Ádám, Kupi Zoltán, Rózsa Dávid. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában