Jégkorong

2022.12.06. 00:05

Worm: csak egy gól és vereség hazai jégen

Szabó Szabolcs

Németh Péter

Fotó: Laczkó Izabella

Az Andersen Ligában a hétvégi fordulóban a két, dunaújvárosi érdekelt gárda közül a Worm Angels korcsolyázott jégre. Papp Csabáék meglepő vereséget szenvedtek a tabella hátsó feléhez tartozó Dél-Budai farkasoktól. 

Worm Angels – Dél-Budai Hockey Club 1–2 (0–0, 0–1, 1–1) 
Worm: Pinczés – Láng, Lencsés, Németh, Borbás, Papp – Győri, Hamvai, Szepessy M., Szepessy B. – Krukk, Horváth, Sadun, Gebei G. Vezetőedző: Láng Zoltán. 
Az előzetes papírforma szerint e találkozónak esélye a forduló előtt a tabellán a harmadik helyen álló Worm Angels volt, amely meglehetősen tartalékos felállásban fogadta a dél-budaiakat. 

Az első harmadban hiába próbálkoztak többször Borbásék, nem sikerül előnyt szerezni. A második harmadban Szeredi révén szereztek vezetést, ezt aztán Pálfi az 52. percben megduplázta. A szépítést, és egyben a Worm egyetlen gólját a tavaly még az Erste Ligában játszó Németh Péter szerezte. 
A Worm vereségével lecsúszott a dobogóról, jelenleg a negyedik helyen áll a tabellán. A következő bajnoki fordulóban, december 11-én, azaz e héten vasárnap 18 órakor jön a dunaújvárosi együttesek rangadója. A két helyi csapat összecsapása mindenképpen egy pikáns randevúnak ígérkezik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában