Jégkorong

2022.12.08. 23:16

Újvárosi házi rangadó az Andersen Ligában

Szabó Szabolcs

Kiss Ákosra és a Wormra igazi presztízscsata vár

Fotó: Laczkó Izabella

Vasárnap este igazi hokicsemege vár az újvárosi szurkolókra. Ezúttal nem az Erste Ligában jön egy újabb parázs derbi, hanem az idén ősszel elindult másodosztályban, az Andersen Ligában csap össze a Worm Angels és a Dunaújvárosi Acélbikák második számú gárdája, a DAB-ASP. Mindkét helyi csapat 7-7 találkozón van túl, a DAB-ASP 17 ponttal listavezető, a Worm 12 egységgel a 4. helyen áll. A házi rangadóra méltó körítéssel készülnek a felek. Az első húsz érkező szurkoló az András büfé jóvoltából ajándék sörrel vagy teával hangolódhat majd a mérkőzésre. 
Kezdésnél a korongot Kovács Zsófia, a DKSE klasszis tornásza dobja majd be. A meccs lefújása után mindkét csapatból megválasztják a legjobb játékost, ők a dunaföldvári Kelemen pince díjait vehetik át. Az újvárosi hokirandevú 18 órakor kezdődik. A hétvége további Andersen Liga mérkőzései, szombaton: Ferencváros–Szeged (19 óra), Győr–Dél Budai Hockey Club (21 óra), vasárnap: Lehel HC U21–MAC Ikonok (20 óra). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában