Foci

2022.12.29. 19:54

Salamon, Barics, Bita, Éger is játszik

DH

Bita László is a paksi együttes keretében Fotó: Horog László

Egykori NB I-es futballisták sokasága érkezik a Karácsonyi Öregfiúk Kupára, amit idén először Bonyhádon rendeznek meg. Bán Csaba, az esemény szervezője elmondta, hat csapat érkezik, ezek körmérkőzésen döntenek a helyezésekről. Díjazzák majd a legjobb játékost, a legjobb kapust, a gólkirályt és a legidősebb játékost is. A december 30-i kupára a belépés ingyenes – számolt be róla a teol.hu. 

Impozáns névsorral készül az év végi öregfiúk-tornára a kupát eddig kétszer megnyerő Paksi FC. Karszt József technikai vezető időt és energiát nem sajnálva ezúttal is egy nem akármilyen csapatot verbuvált az eseményre. Csernyánszki Norbert, Bita László, Benedeczki Ferenc, Éger László, Gévay Zsolt, Fehér Attila, Tamási Gábor, Nagy István, Böde Dániel, Salamon Miklós, Osztermájer Gábor, Sipeki István és Barics Péter – nem egy, Dunaújvárosban is jól ismert név fog pályára lépni. 

– Ugyan az elmúlt két év e tekintetben a Covid miatt kimaradt, de ahogy azt a régi, nagy neveinktől megszokhattuk, ha év vége, felszerelést ragadnak, hogy megmutassák, a tehetség egy olyan dolog, ami nem kopik – írják a klub honlapján. A paksiak célja pedig nem más, mint december 30-án harmadjára is a legjobb együttesként hazatérni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában