Kézilabda

2022.12.02. 00:01

Rácalmáson fogadják a NEKA-t

Pénteken 17 órától Rácalmáson fogadja a ­DKKA együttese a Nemzeti Kézilabda Akadémiát bajnoki találkozón. Miután a csarnok befogadóképessége jóval kisebb, mint a dunaújvárosié, ezért a bérleteseket előzetes regisztrációra kéri a klub honlapján keresztül. A helyszínen jegy vásárlására korlátozott számban lesz csak lehetőség.

Gallai Péter

Fotó: Laczkó Izabella

Közben a Magyar Kézilabda Szövetség elkészítette a Magyar Kupa negyedik fordulójának sorsolását. A Kohász az előző körben az egyik legkönnyebb ellenfelet, az NB II.-es Ajkát kapta, nem is volt kérdés a továbbjutás. Most viszont a legnehezebb riválist húzták ki ellenfélül, a bajnokság harmadik helyén álló Debrecent. A továbbjutás egy meccsen dől el, amit ráadásul idegenben rendeznek meg a kiírás szerint február 22-én. 
A további párosítások: Siófok KC–Motherson Mosonmagyaróvári KC, Szombathelyi KKA–Alba Fehérvár KC, Békéscsaba–Vác, Vasas SC– MTK Budapest, Borsod Sport Klub Miskolc–Budaörs. 
A 2021/2022-es bajnokság első két helyezettje, a Győr és az FTC a következő fordulóban, azaz a Magyar Kupa negyeddöntőjében csatlakozik a sorozathoz. 

Vezető képünk archív. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában