Jégkorong

2022.12.16. 20:19

Kiválasztóra várja a DAB a fiatalok jelentkezését

ACs

Ifj. Azari Zsolt, az ASP szakmai vezetője Fotó: Laczkó I.

Nagyszabású kiválasztót, draftot rendez 13 és 17 év közötti fiatalok számára december 29-én, csütörtökön a jégcsarnokban a DAB. Olyan gyermekek jelentkezését várják, akiknek céljuk, hogy középiskolai éveik végére, a megfelelő tanulmányi eredmények mellett kiemelkedő játékossá is váljanak. 
Az Acélbikák Sportkarrier Program (ASP) egy önálló kezdeményezése az egyesületnek. Célja, utánpótlás-korosztályokban biztosítsa a tehetséggondozást, az elméleti, technikai és erőnléti fejlesztést, a sportszakmai és etikai felkészítést, a megfelelő versenyeztetést. Fontos, nemcsak sportolókat kívánnak nevelni, hanem fiatal, egészséges felnőtteket is. Ezért fordítanak nagy hangsúlyt a tanulásra, az egészséges életmódra, táplálkozásra. 

– Magyarországon nagyon rég hallottam olyat, hogy valakinek az NHL a célja. Szeretnénk ezen változtatni és a legmagasabb csúcsokat ostromolni. Elsősorban azok jelentkezését várjuk, akik nem hisznek abban, hogy hazánkból nem lehet eljutni az NHL-be! Mi itt Dunaújvárosban a programon keresztül be fogjuk bizonyítani, ez lehetséges, van út egy magyarnak is a világ legerősebb bajnokságaiba – mondja az ASP megálmodója és szakmai vezetője ifj. Azari Zsolt. 

Jelentkezni az acelbikaksportkarrierprogram.hu oldalon és a [email protected] ímélcímen lehet. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában