Harmadszor nyertek

2022.12.27. 19:11

Az Old Boys Kupát a Fejó-Therm vihette haza

Karácsony előtt immáron tizenötödik alkalommal rendezte meg a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség a 35 év feletti labdarúgók számára az Old Boys Kupát a rác­almási sportcsarnokban, közel száz résztvevővel.

Gallai Péter

A Fejó-Therm együttese 2018 után győzedelmeskedett újra ezen a tornán Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Fotó: Szabone Zsedrovits Eniko

A küzdelmeket két négyes csoportban bonyolították le. A magas színvonalra pedig biztosíték volt, hogy az ismét játékra jelentkező fehérvári Sárépszer volt NB I-es játékosokkal, egykori kispályás válogatottakkal megerősítve érkezett. De ugyancsak NB-s játékosokkal vonult fel több alakulat és ez aztán a nap folyamán, a minőségen is meglátszott. Végül négy nagyon erős csapat, a GBB Kft., a Sárépszer Kft., a Fejó-Therm Kft. és a tatabányai XXL Redőny Kft. jutott az elődöntőkbe, innen a Fejó és az XXL Redőny került a fináléba, amelyet 1–0-ra előbbi csapat nyert meg. A bronzérem a Sárépszeré lett, miután 4–0-ra nyert a GBB ellen. Sikerével a Fejó-Therm a sorozat történetében harmadszor végzett az élen – 2018 után újra –, ezzel beérte az eddigi legtöbb sikert számláló Gari Transt. 

Fehérvári József, a Fejó Therm Kft. csapatvezetője a DLSZ honlapjának elmondta: – Nagyon nagy öröm számomra, hogy már harmadik alkalommal emelhettük magasba a győzelmi serleget. Színvonalas, izgalmas mérkőzéseket láthattak a kilátogatók. Nagyon pici különbségek voltak a csapatok között. Az elődöntősök közül bárki lehetett volna győztes, azonban mi egy hajszállal, de jobbak voltunk ellenfeleinknél. 
Ahogyan lenni szokott, a különdíjakat is kiosztották. A legjobb játékos Szurma Péter (Fejó-Therm), a kapus pedig Sándor Gábor (XXL Redőny) lett, a gólkirály Szalczinger Gábor (XXL Redőny), a Miklós István-díjat Totsche Gergő vehette át, a DLSZ+ díját pedig Vaszócsik Viktor (Fejó-Therm). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában