Kézilabda

2022.12.22. 08:30

Az év utolsó meccse jön a DKKA számára

Gallai Péter

Borgyos Pannáékra nem vár könnyű feladat csütörtökön Fotó: Laczkó Izabella/DH

Fotó: Laczkó Izabella

Dunaújváros - A DKKA női kézilabdázói csütörtökön este 18 órától Vácott fejezik be az idei bajnoki küzdelmeket. Rapatyi Tamás csapata az előző fordulóban a szintén nemzetközi kupaszereplő Siófokkal szemben aratott nagy diadal mentális töltetével látogathat újabb közvetlen riválisához, amelynek legyőzésével bravúrosan zárhatnák az őszi szezont. 

A DKKA jelenleg az előkelő negyedik helyen áll a tabellán tizenkét ponttal, a Vác a hatodik nyolccal, azonban utóbbiak két meccsel kevesebbet játszottak. Kohász-győzelem esetén viszont már Rapatyi Tamás csapata állna jobban vesztett pontok tekintetében vele szemben, és a DKKA-t követő Mosonmagyaróvár is maximum csak utolérni tudja már idén. 

A Vác ellen azonban kemény meccs vár a lányokra, hiszen eddig a Fradi és a Győr elleni meccsen kívül legutóbb egy góllal Debrecenben veszítettek csak. A dunaújvárosiak azért bizakodhatnak, hiszen jó formában van a csapat, utolsó négy meccséből hármat megnyert, egyet döntetlenre hozott. Csak viszonyításképp: az előző szezonban húsz pontot gyűjtöttek a lányok, most kilenc találkozó után állnak tizenkettőnél. Szóval, ha a Siófok ellen látott csapatmunkával, kiváló védekezéssel és küzdeni akarással lépnek pályára Szalaiék, újabb nagy sikert arathatnak. 

A 8. forduló további párosítása: Ferencváros–Békéscsaba, NEKA–DVSC, Budaörs–Mosonmagyaróvár, Érd–MTK Budapest.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában