Foci

2022.12.14. 19:29

A Nagyvenyim U19-es csapata az őszi bajnok

HL

Az utolsó mérkőzésén aratott sikerével a telet az első helyen tölti a Nagyvenyim Fotó: Horváth László

Az első helyen végzett a Fejér megyei II. osztályú U19-es labdarúgó-bajnokság másodosztályának déli csoportjában a Nagyvenyim együttese. A győzelem a Mezőfalva elleni rangadón dőlt el. 

Miután az éllovas Baracsnak már nem volt több meccse, a vele azonos pontszámmal álló Mezőfalva, illetve az eggyel azokat követő Nagyvenyim találkozója döntött az őszi elsőségről. Ezt végül utóbbi csapat szerezte meg, miután magabiztos, 5–0-s sikert aratott a Bozár, Fekete, Kiss, Kovács, Gál, Jáki, Szabó, Árva, Ocztos, Németh, Török, csere: Hoffmann, Muntyán, Gódány, Maurer összeállításban. Vereségével a Mezőfalva a negyedik helyre csúszott vissza, igaz, hármas holtverseny alakult ki a 2–4. pozícióban a Cecével és a Baraccsal. 

Szabó Csongort, a nagyvenyimi csapat kapitányát arról kérdeztük, mennyire volt nehéz az év, és számítottak-e ilyen jó eredményre? 

– Természetesen úgy indultunk neki ennek a mérkőzésnek, hogy nem lesz könnyű, és küzdelmes mérkőzés áll majd előttünk. Veretlenek voltunk eddig. A mezőfalviak egy ponttal álltak előttünk, de mi igazán felszívtuk magunkat. Nagyon köszönjük a csapatnak, a szurkolóknak és mindenkinek, aki mellettünk állt, támogatott bennünket – mondta. 

Hozzátette, reméli, sikerül megtartani a tavasszal is ezt a lelkesedést és eredményt. – Nagyon bízom a csapatban, a fiúkban. Jó létszámmal zajlottak az edzések, csak néhány hiányosság jelentett ideiglenes akadályt. A mérkőzéseken mindig oda tudtuk tenni magunkat. 

A végére egy „provokatív” kérdésre is felelt, megtartják-e az edzőt jövőre? – Persze! Ez nem lehet kérdés!

Címkék#sport#foci

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában