A Sopron következik

2022.03.03. 18:38

A DASE megszorongatta a celldömölkieket

A korábban, a 9. fordulóban elmaradt Celldömölki VSE-Switelsky elleni találkozóját pótolta múlt héten vasárnap hazai pályán a Dunaújvárosi ASE NB I-es asztalitenisz-csapata. A celldömölkiek a bajnokság egyik legerősebb gárdája, harcban vannak az érmes helyekért. Az újvárosiak azonban kemény küzdelemre késztették a vendégeket.

Szabó Szabolcs

Fenyvesi Flórián két egyéni meccset is megnyert

Fotó: Zsedrovits Eniko

DASE – Celldömölki VSE 5–9 

Az újvárosiak a Szabó Attila, Kovács Domonkos, Feny­vesi Flórián, Oroszki Viktor Levente összeállításban játszottak, a vendégek csapatát, Teket Attila, Iván Bertold, Nyírő József, Kriston Dániel, Baranyai Domonkos alkotta. 

 

A DASE győztes találkozói: Fenyvesi – Iván 3–1, Oroszki – Teket 3–0, Kovács – Baranyai 3–1, Fenyvesi – Teket 3–0, Kovács – Teket 3–2. 

A DASE a 14. fordulóban, március 6-án, vasárnap 11 órától a hazai környezetben, a Móricz Zsigmond Általános Iskolában a Turris SE Sopron együttesét fogadja. Az 5. fordulóban, még tavaly októberben szoros meccset vívtak a felek, akkor Sopronban a házigazdák nyertek 8–6-ra. A ­DASE most visszavághat. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában