Kézilabda

2021.12.15. 23:47

Rostáék gálameccse az új solti csarnokban

Gallai Péter

Fotó: Shutterstock

Egymilliárd forintért, állami támogatásból és önkormányzati önerőből többfunkciós sportcsarnok épült Solton, amely nemrégiben készült el. Pénteken pedig egy ingyenes gálamérkőzést rendeznek 18 órai kezdettel a létesítményben, ezen számos korábbi kiváló klasszis-kézilabdázó lép majd pályára, köztük a Dunaferr SE egykori játékosai, legendái. 

Az előzetes tervek szerint a kalocsai Gézengúz UKSE mellett a Budapest Boys keretében szerepel majd többek között a Dunaferr SE 2000-es bajnokcsapatából Zsembery Tamás, Kertész Balázs, valamint az egyik újvárosi klublegenda, Rosta Miklós. Érkezik a veszprémi világválogatott ikon, Pásztor István, Savon Rodney, Szabó Lajos, Lendvay Péter. Az edző Kenyeres József és a szintén Dunaújvárosban is megfordult Buday Ferenc lesz. 

Az esemény fővédnöki tisztségét Skaliczki László korábbi szövetségi kapitány, a Dunaferr bajnokcsapatának mestere vállalta el, aki szintén érkezik az eseményre. 

Vezető képünk illusztráció. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában