hétvégi találkozók

2021.04.09. 19:58

Rangadót játszik a Baracs hazai pályán

A mai információk alapján a járvány miatt ezúttal két mérkőzés marad el a Fejér megyei labdarúgó-bajnokságok hétvégi fordulójában.

Gróf András

20190825 Dunaújváros DUFK SE-Seregélyes SC Laczkó Izabella LI Dunaújvárosi Hírlap

Fotó: LI

A Viszlo Trans első osztály 23. fordulójában a DUFK együttese szabadnapos lesz. A mai napon csupán egy találkozót rendeznek, a Sárbogárd a Sárosdot fogadja. A vasárnapi párosítás: Enying – Főnix FC, Tordas Fész Zrt. – Mány, Tóvill-Kápolnásnyék – Ikarus-Maroshegy, Ercsi Kinizsi – Martonvásár, Lajoskomárom – Mór. A Bodajk – Kisláng találkozó elmarad.

A másodosztály Groupama-csoportjának 19. fordulójában minden találkozót vasárnap rendeznek. A játéknap rangadóját Baracson tartják, ahol a dobogó második helyén álló hazaiak a harmadik Kálozt fogadják. Az előjelek szerint könnyű meccs vár az egész tavaszi szezonban otthon játszó Előszállásra, hiszen a sereghajtó Seregélyest látják vendégül. Az adonyiak Szabadegyházára utaznak, a Nagykarácsony pedig az Aba Sárvíz otthonában lép pályára. A forduló további párosításai: Vajta – LMSK Cobra Sport, Szabadbattyán – Polgárdi. Ebben a fordulóban a Mezőfalva lesz szabadnapos.

A harmadosztály Horfer Serleg-csoportjának 15. fordulójában ma lesz a Lajoskomárom II – Vajta II összecsapás. A vasárnapi program: Sárszentágota – Besnyő, Kulcs – Alap, Cece – Nagylók, Beloiannisz – Dég. A Nagyvenyim – Rácalmás találkozó elmarad. A meccsek 16.30 órakor kezdődnek.

Vezető képünk archív.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában