kézilabda

2021.04.22. 21:29

Értékes a DAC győzelme

Az NB II-es férfikézilabda-bajnokság legutóbbi fordulójában újabb meccset nyert meg a Dunaújvárosi AC csapata, ezzel megerősítette harmadik helyét a délnyugati csoportban.

Gallai Péter

Fotó: LI

Mecseknádasd – DAC 26–30 (12–14)

DAC: Pap, Pilka, Imre (k.), Bangó 4 (2), Borsos R. 10, Ducza, Markovics 1, Jovics, Borsos M. 6 (2), Márfi 2, Galambos, Bándi 7, Bicskei, Májer, Gerbovits.

Borsos Roland tíz góllal vette ki a részét a sikerből
Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

– Igazi rangadóként indult a mérkőzés, aztán remek játékot produkálva sikerült hatgólos előnyt kialakítanunk, ám fegyelmezetlenségek miatt az utolsó etapot néggyel elveszítettük az első félidőben. Szünetben rendeztük a sorokat, betartva a megbeszélteket, remek csapatmunkával újra megléptünk a remek játékerőt képviselő Nádastól. A hajrában taktikusan, csupa szívvel játszva sikerült a számunkra rendkívül értékes győzelmet megszerezni – értékelt Csermák Gábor edző.

A csoportban szereplő Dunaföldvári Holler UnFC papírforma-sikert aratott a Kiskőrös ellen (25–18), így továbbra is a listavezető Tungsram mögött áll egy pont hátránnyal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában