Labdarúgás

2021.01.29. 20:03

Elmarad a DPASE mai edzőmeccse

Az NB III Közép csoportjának tavaszi rajtjára készülő Dunaújváros ­PASE labdarúgócsapata ma délelőtt a Bölcske együttesével játszott volna edzőmérkőzést a vidámpark műfüves pályáján, azonban a találkozó elmarad.

Gróf András

Fotó: LI

Az ok, hogy a Tolna megyei első osztályban szereplő alakulat hét közben lemondta a mérkőzést. Az újvárosiak ugyan próbáltak ellenfelet találni az eredeti szombati időpontra, de már minden lehetséges gárdának lekötött programja volt.

Miután a Bölcske visszalépett, nem találtak új ellenfelet
Fotó: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

Ráadásul a Fejér megyei első osztályban szereplő együttesek közül többen is ezen a hétvégén kezdik el pótolni az ősszel elhalasztott bajnoki összecsapásokat. Vasárnap 13 órakor a következő három mérkőzést rendezik meg, amelyek a tizenötödik fordulóban maradtak el: Mór – Sárosd Kronos Sport, Főnix FC – Lajoskomárom, Ercsi Kinizsi – Sárbogárd. A zárt kapuk mögött megrendezendő mérkőzések közül kiemelkedik a listavezető sárosdiak vendégjátéka, hiszen a házigazda Mór egy ponttal lemaradva üldözi a csapatot a bajnoki tabellán.

A dunaújvárosi DUFK együttese az őszi szezonban lejátszotta minden találkozóját, így neki nem kell pályára lépniük a hétvégén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában