edzőtábor

2020.12.28. 21:13

A csúcsra futottak Slihoczki Ádámék

Karácsony előtt Mátraházán edzőtáborozott az U23-as korosztályú női és férfiválogatott kenus keret, utóbbinak volt tagja a Dunaferr SE versenyzője, Slihoczki Ádám.

Gallai Péter

20190723 Kajak-kenu edzés Slihoczki Ádám Laczkó Izabella LI Dunaújvárosi Hírlap

Fotó: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

A programban szereplő kemény futóedzéseket közösen, az ergométeres feladatokat, az erősítést és a tornatermi tréningeket főleg külön teljesítették a résztvevők.

A fiúkkal ifj. Foltán László, a kenu utánpótlás szövetségi kapitánya dolgozott, aki a szövetség honlapjának elmondta, a vírus miatt öt kerettag nem jöhetett el a táborba, két versenyzőt, a szegedi Zombori Dominikot és Kocsis Ádámot pedig hazaküldte. – Mert a teljesítményük messze elmaradt a többiektől a Gyöngyös–Mátraháza futáson, ahol még a lányok is jobbak voltak náluk. Szeretném, ha lassan mindenki megértené, hogy ez egy olyan sportág, amiben nem lehet elkerülni a kőkemény munkát.

A tábor a hagyományos csúcsfutással zárult, a versenyzők Mátraházáról felfutottak a Kékestetőre, Magyarország legmagasabb pontjára.

A kerettagok hazatértük után újra a klubjukban készülnek, az ehhez hasonló következő összetartás január 11-én kezdődik, újra Mátraházán. A szakemberek reményei szerint kiegészülve több hiányzóval.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában