Floorball

2020.11.10. 21:17

Floorball: sima siker a Phoenix vendégeként

A férfi ob II nyugati csoportjában érdekelt Dunaújvárosi Egyetem – Rudas Floorball Team csapata az idei őszi idény második találkozóján a fővárosi Phoenix Titans vendégeként lépett pályára.

Szabó Szabolcs

Fotó: pixabay

Phoenix – Dunaújváros 3–15 (0–5, 1–4, 2–6)

Már az első játékrészben eldőlt a mérkőzés. A bajnokságot korábban vereséggel kezdő újvárosiak részéről a kezdő harmadban Kiss Péter kétszer, Lendvai Gábor, Petrovickij Tamás, valamint Kovács Balázs pedig egy-egy alkalommal volt eredményes. A játék képe a második játékrészben sem változott, itt a vendégek részéről Kovács Balázs négyszer is beköszönt a vendéglátók kapujába.

Még kérdéses, miként folytatódik a bajnokság

A záró harmadot is magabiztosan hozták az újvárosiak, e szakaszban Magosi Erik, Kiss Péter és Siklósi Zoltán is kétszer volt eredményes.

A hétfőn meghirdetett szigorítások értelmében még kérdéses, miként folytatódnak a küzdelmek a másodosztályban. A kiírás szerint tizenegy nap múlva az Ares HC-t fogadnák az újvárosiak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában