floorball

2020.01.13. 21:50

Tizennégyig nem állt meg a Phoenix

A magyar floorballbajnokság, a Salming OB I első januári fordulóján Törökbálinton vendégeskedett a korábban remekül vitézkedő Dunaújvárosi Egyetem-Rudas Floorball Team, amely ezúttal komoly vereségbe szaladt bele. A mérkőzés forgatókönyvéhez hozzátartozik, hogy a vendégek tíz játékost neveztek a találkozóra.

Szabó Szabolcs

Fotó: LI

Phoenix FSE Wizards – Dunaújvárosi Egyetem-Rudas Floorball Teams 14–3 (6–1, 2–1, 6–1)

A dunaújvárosi csapat pontszerzői: Kiss Péter 2 (1), Szabó Gyula 1, Lendvai Gábor (1), Kovács Gábor (1).

Mivel a két gárda első bajnoki találkozóján 5–5-ös döntetlen született Dunaújvárosban, így a vendégek joggal reménykedhettek abban, hogy Törökbálinton is sikerül érdemben megszorongatniuk a tabella harmadik helyén álló hazaiakat.

Nem sikerült megszorongatni a dobogós ellenfelet
Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

A Phoenix már az első harmadban tett arról, hogy ne sokáig éljenek az újvárosi remények. A 11. percben már 4–0-s előnyt mutatott a tábla és innen már nem volt visszaút. A második harmadban játszottak legjobban az újvárosiak, ám a záró játékrészt ismét 6–1-es különbséggel nyerték a vendéglátók. Folytatás vasárnap az IBK Cartoon Heroes csapata ellen a Campus Arénában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában