Az utolsó harmadban hengereltek a hazaiak

2018.11.05. 21:12

Wombatokat győztek le

Az OB II.-es floorballbajnokság vasárnapi mérkőzésén a Neumann Wombats csapatát fogadta a Dunaújvárosi Egyetem-Rudas Floorball Team a Campus Arénában, akik a múlt heti Kazincbarcikai pofon után hazai pályán szerettek volna javítani.

Gallai Péter

A vendégek eddig egy döntetlennel és egy vereséggel álltak, míg a spártaiak egyszer győztek és kétszer kikaptak. A két csapat nagyjából azonos erőkkel rendelkezik, bár a vendégeknek sok olyan játékosuk van, akik tavaly még az OB I.-ben szerepeltek.

A meccsen a vendégek szereztek vezetést, de két percen belül a dunaújvárosiak fordítani tudtak Lendvai és Kiss P. révén. A második játékrész kiegyenlített játékot hozott, ami az eredményben is megmutatkozott. A záró harmad azonban már csak a hazaiakról szólt, a hajrában Siklósi ismét vezetést szerzett büntetőből, rá egy percre Krukk is betalált, Kiss T. üres kapus gólja pedig mindent eldöntött.

Kiss Péter (j) két gólt szerzett
Fotó: Lőwinger Zoltán

A mérkőzés jegyzőkönyve

Dunaújvárosi Egyetem-RFT – Neumann Wombats 7–3 (2–1, 1–2, 4–0)

DUE-RFT: Majorosi, Pribék (kapusok), Krukk, Kiss P., Kiss T., Pavlicsek, Lendvai, Siklósi, Boa, Komjáti, Vidákovics, Sója, Petrovickij, Jadlószki, Pász, Dolmán, Balázs. Játékos-edző: Kiss Péter.

Góllövő: Kiss P. 2, Kiss T., Siklósi 2, Krukk, Lendvai, ill. László, Dénes, Ágoston.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában