Gyermeknapi ajánló

2024.05.18. 11:00

Pom Pom meséi Rácalmáson

Gyermeknapra számos programmal készülnek városunkban és környékén, így Rácalmáson is.

Fekete Györgyi
Forrás: Rácalmási Művelőldési Ház és Könyvtár

Rácalmási Gyereknapon június 2-án, vasárnap az Aranyszamár Bábszínház Pom Pom meséi tematikus játékterét is használhatják a Gyerkőcök 15:00-20:00-ig.

„Ki ne ismerné Pom Pom-ot és barátait, Órarugógerincű Felpattanót, Festéktüsszentő Hapci Benőt, Madárvédő Golyókapkodót, Radírpókot, vagy épp a szeretetreméltó, kerekded Gombóc Artúrt! Azt viszont kevesen tudják, hogy egy kövér madár is lehet szerelmes, vagy, hogy milyen gonoszságokra vetemedhet egy megátalkodott Lesbőltámadó Ruhaszárítókötél? Szerencsére Pom Pom mindig ott terem, ahol szükség van rá, és a problémák varázslatos módon megoldódnak körülötte. Humoros és tanulságos történet barátságról, önbecsülésről és arról, hogy igazából mindannyiunkban rejlik valamilyen egyedülálló képesség, ám boldogok csak akkor leszünk, ha megtanuljuk azt mások hasznára fordítani.

Óvodásokhoz, kisiskolásokhoz és felnőttekhez egyaránt szól Csukás István meséje, ezúttal bábokkal, élőszereplőkkel és sok-sok zenével 50 percben”

Forrás: Aranyszamár Bábszínház

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában