Dumaszínház

2024.01.26. 13:00

A sz€x mindenkit érdekel?

A sz€x mindenkit érdekel? Mitől vagyunk bénák az ágyban? Tudja milyen gyorsan stíröl végig egy nőt egy férfi? Egy átlag ember mennyit gondol a sz€xre?

Körmendi Erzsébet

Mi rossz és mi jó a pornóban?

Fotó: Móricz-Sabján Simon/MW

Szokott beszélni a sz€xről vagy szokott sz€x közben beszélni? Sok embert érintenek az egyéjszakás kalandok? Sz€xuális tartalommal tényleg bármi eladható? Mi rossz és mi jó a pornóban? Miért káros a „Szürke 50 árnyalata” a nőkre nézve?

Rengeteg kérdés merülhet fel a sz€xszel kapcsolatban.  Azt nem ígérjük, hogy valamennyire választ kap a Dunaszínház Lepedőakrobaták produkciójában január 27-én, pénteken 18 órakor kezdődik a művelődési központban, azt viszont garantáljuk, hogy remekül szórakoznak majd a nézőtéren ülők. A két humorista Benk Dénes és Csenki Attila öniróniával, őszintén és merészen beszél a sz€xről, gátlásokról gátlástalanul, átfogóan a legbensőségesebb öleléstől a pornóig. A felszabadító másfél óra után talán könnyebben elfogadjuk önmagunkat, másokat, de még a narancsbőrt is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában