Punk, rock, metál

2023.10.20. 15:00

Hosszú hétvége három koncertnappal a Kaptárban

Egy erős punk rock és rock&roll péntekkel kezdi hétvégi kínálatát a Kaptár Music Pub, de Rammstein és Paradise Lost tribute zenekarok is fellépnek a hosszú hétvégén, és visszatér a Blues Company is a pinceszínpadra.

Balla Tibor
 

Laza punk-rock, valamint rock és metál elemekkel teletűzdelt este vár azokra, akik pénteken este választják a Kaptár Music Pubot lazításra. A műfaj ismerőinek nyilván sokat mond a három fellépő együttes neve: Koriander, Mutáns Majmok, Incarnate. 

 

Egészen más stílus érkezik szombaton este a felújított színpadra, hogy már az új hangcuccon szólaljanak meg a Feuer Frei hangszerei.Ebből már kitalálható, a Rammstein tribute zenekar visszatér a Kaptár színpadára, így szombaton este a hard rockot és az ipari metalt az elektronikus zenét ötvöző német zenekar legnagyobb és legütősebb nótái a megszokott hiteles előadás keretében szólalnak meg. Ha már tribute zenekarról van szó, ezen az esten dupláz a Kaptár, ugyanis  vendégül látják a Feuer Frei énekesének, Viktornak újsütetű Lost Paradise nevet viselő tribute zenekarát, akik a brit gothic/doom mesterek, a Paradise Lost szinte teljes diszkográfiájából válogatnak majd az est folyamán. Ez utóbbi kezd fél kilenckor, majd a Feuer Frei este tízkor csap a húrok közé.

 

A Blues Company ismét visszatér a Kaptárba a már jól megszokott műsorukkal színesítik a hosszúhétvégés őrületet. Ezúttal segítséget is hívtak a hangulatteremtéshez, ugyanis két ifjú vendégzenekar is segíti őket a vasárnap este folyamán. Ezek pedig nem mások, mint a Kötelező zenekar Dunaújvárosból és a Metal Heart Szekszárdról. Kicsit szokatlan időpont hajnalig tartó koncertlátogatásra a vasárnapi nap, ám a nemzeti ünnep miatt a hosszú hétvégén még marad egy nap ráaludni a bulira.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában