Együtt még soha

2023.08.10. 12:00

Két művész lép fel a cukrászdában

Balla Tibor

Mukli István

Fotó: Ihász Martin

A Zenélő cukrászda utolsó nyári rendezvényére várják az érdeklődőket  augusztus 11-én 18 órára a Vasmű úti Jakó cukrászdába. Ezúttal a Sándor Frigyes Zeneiskolához csak áttételesen kötődnek az előadók, s két egymástól nagyon távol álló korosztály képviselteti magát, akik talán még soha nem léptek fel együtt, viszont korosztályuk kiemelkedő hangszeres előadói. Jelesül a városban nagyon jól ismert Mukli István az egyik fellépő, a helyi zenészek doyenje, aki nem ijed meg sem a húros, sem a billentyűs, sem a fúvós hangszerektől, a másik pedig Kiss Péter harmonikaművész, aki még zeneiskolásként bekerült a Virtuózok című komolyzenei tehetségkutatóba, és éppen most fejezte be tanulmányait Firenzében, Ivano Battiston tanítványaként.

Kiss Péter
Fotó: Balla Tibor

Az esten hallható lesz Edith Piaftól A szerelem himnusza, Olé guapa tangó, Sakkijarven polka, John Williams­tól Schindler listája, Lovland-Graham Secret Gardenje és Heinz Crucius Manegenzauberje.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában