Ismét olvasási verseny a könyvtárban

2020.05.04. 08:00

Mert olvasni jó!

A Palágyi József Művelődési Ház és Könyvtár idén is olvasásra ösztönző versenyt hirdet az általános iskolás gyerekeknek.

duol.hu

meseolvasás

A szervezők várnak minden olvasni szerető diákot másodiktól hatodik osztályig. A versenyen az általunk ajánlott 20 darab könyvből a gyerekek tetszésük szerint választhatnak ki műveket. Az olvasás örömén kívül, minden résztvevőnek apró meglepetéssel

kedveskednek.

Külön díjjal jutalmazzák:

  • aki a legtöbb könyvet elolvassa (amit furfangos módon ellenőrizni is fogunk)
  • aki a legleleményesebb könyvajánlást írja
  • aki a legszebb rajzot készíti
  • A verseny 2020. május 4-től december 18-ig tart, a részvétel további részleteiről és a könyvek kölcsönzéséről a könyvtárban lehet érdeklődni Debreczenyi Kálmánnénál Éva néninél a 25/506-220 -as telefonszámon.

    Az olvasóverseny ajánlott könyveit megtekinthetik a Palágyi József Művelődési Ház és Könyvtár facebook oldalának (https://www.facebook.com/muvhaznagyvenyim) galériájában május 4-től a “2020 Olvasóverseny könyvek” nevű mappában. Eredményhirdetés 2021-ben a magyar kultúra napján lesz.

    forrás: nagyvenyim.hu

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában