kultúra

2019.08.28. 10:00

Évadzáró est hét végén a Petőfi Ligetben

Lezárul az idei szabadtéri művészeti esték nyári szezonja, de ezzel együtt elkezdődik a színházi évad is.

Tóth Alexandra

20190727 Petőfi liget Musical koncert Laczkó Izabella LI Dunaújvárosi Hírlap

Fotó: LI

A Petőfi Művészeti Liget július folyamán, hetente három, így összesen tizenhárom alkalommal biztosított kulturális programokat az érdeklődők számára. Az előadás-sorozat július utolsó vasárnapján zárult egy musical show-val és a Twist Olivér sztárjaival, de a szezon záró estéje hivatalosan augusztus 30-án lesz.

Pillanatkép a július végi musical show-ból
Fotó: archív/Laczkó Izabella

Pénteken, nyolc órakor a Petőfi liget szabadtéri színpadán évadbemutató beszéd kezdődik, majd kilenc órakor a Valahol Európában musical előadása lesz, szintén a szabadtéri színpadon. Az összművészeti fesztivál ezzel az előadással búcsúztatja el az előző évadban nagy sikerrel játszott darabot, és minden bizonnyal hallhatunk majd a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza terveiről az előttük álló időszakra vonatkozóan.

A Petőfi Művészeti Liget Dunaújváros MJV önkormányzatának támogatásából valósult meg, a jazzestek szervezésében a DVG Zrt. és a Művész Presszó nyújtott segítséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában