Kitettek magukért a szervezők

2019.01.28. 08:00

Jól mulattak a zenészbálon

Tudtuk, hogy jó lesz, de hogy ennyire! Kereshetnénk a jelzőket, milyen is volt a szombat esti, 3. Dunaújvárosi Zenészbál, és a fergeteges, szenzációs, nagyszerű szavak jutnak elsőként eszünkbe.

duol.hu

A lényeg: a résztvevők remekül érezték magukat – vagyis a vendéglátók kiválóan végezték feladatukat. Ami ebben az esetben átfedi egymást, a muzsikusok ugyanis magukat valamint barátaikat, zenésztársaikat szórakoztatták egy-egy fellépés erejéig. Zenélt a Partyzans Band és Csuka Kálmán, bemutatkozott a szakma ikonjának számító Bóka János és Bendzsi formáció, húzta a talpalávalót a Klement Tamás és Dézsi József összeállítású együttes, amelynek neve szintén jól cseng a szakmában, majd a Szabó Gábor, Szabó Attila duót hallhatta a közönség, és a solti Montana együttes zenéjére is rophatták a táncosok.

A batyusbál jellegű zenés est szervezői kitettek magukért, sok-sok munkával és leleményességgel idén is összehozták az együtteseket és csaknem négyszáz főnyi közönségüket, dacára annak, hogy szombaton este több más városi rendezvény is csábította szórakozásra az embereket.

A jól sikerült zenészbál azonban annak ígéretét is hordozza magában, hogy – ahogy mondani szokás – a nagy sikerre való tekintettel jövőre illő lenne folytatni a hagyományt...

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában