elhivatott természetfotós

2018.10.08. 09:00

Klép Sándor fotóiból nyílt tárlat

A Mezőföld Természetfotó Egyesület alapítójának, Klép Sándornak nyílt – ezúttal önálló – tárlata a Munkásművelődési Központban pénteken este.

Balla Tibor

Aki még nem látta a finom humorral is átitatott természetfotókból álló kiállítást, az sajnálhatja ugyan, de november 11-ig még pótolhatja. Aki azonban a megnyitóról csúszott le, az már végképp csak sajnálhatja, ugyanis ritka az ilyen tartalmas és jó hangulatú nyitóceremónia.

A természet iránt elkötelezett fotós munkái láthatók Fotó: Hankusz Kálmán / Dunaújvárosi Hírlap

Egy egész színházteremnyi érdeklődő a tanúm rá. Rögvest, nyitásként a Dunaújvárosi Vasas Táncegyüttes öt férfitagja tartott ősbemutatót egy méhkeréki koreográfiából, majd Preizler Nikolett szavalta el Igrényi Sándor Vándorlás című költeményét, végül a műsor zárásaként Klép Tamás csodás hangjában oldódhatott fel az érdeklődő közönség. Nem véletlen a névegyezés, a kiállító Tamás édesapja, a Vasasban pedig ott táncolt másik fia is, felesége egy alapos traktával készült, és még unokája is a sorok között ült.

Természetesen az elhivatott természetfotós is szólt a publikumhoz, alapos magyarázatát adva a természet iránti elkötelezettségének és fotográfusi indíttatásának is. Egyebek közt megtudhattuk, hogy vadkárszakértőként dolgozik, első fényképezőgépét 11 évesen kapta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában