Életed filmje

2018.10.14. 09:00

Jó a dumája, nevetni kötelező

Érdemes már most szabaddá tenni az október 16-i esténket, legalábbis akkor, ha kedveljük a stand up comedy műfaját, a Dumaszínház tagjai közül pedig különösen Kovács András Pétert.

Tóth Alexandra

Fotó: kovacsandaraspeter.hu

A népszerű humorista ezúttal egy új műsorát, az Életed filmjét hozza el a Dózsa Mozicentrumba. A témát az a gondolat adja, amely szerint halálunk előtt lepereg előttünk életünk filmje, és abban a néhány tizednyi másodpercben visszatekinthetünk néhány meghatározó pillanatra és szereplőre, amik és akik életünk filmjét tették izgalmassá. A már-már drámai és megható gondolat ellenére biztosak lehetünk abban, hogy a KAP-féle visszatekintés nem dráma, hanem inkább egy afféle burleszk lesz majd, amit kínos emlékek és könnyfakasztó ügyetlenségek tarkítanak majd. Lehet egyetemes okosságokat is keresni benne, de inkább nevessünk egy jót.

Az est sztárvendége Ráskó Eszter lesz majd, aki azon kevés hölgyek egyike, akik a stand up comedy nagyon is férfiasnak ítélt színpadára léptek, de sikeresen veszi az akadályokat. Meglátjuk, 16-án este hattól mi vár ránk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában