kultúra, szórakozás

2018.03.03. 10:00

Öröm a zene fesztivál

Ismét megrendezik az Öröm a zene Légrádi Antal Tehetségkutató Rockfesztivált március 17-én szombaton a balatonboglári művelődési házban.

Balla Tibor

A fesztivál amatőr zenekarok részére szerveződik. Légrádi Antal a „Helyiérték” Gondolkodók és Alkotók Regionális Egyesülete alapító tagja volt. 2000-ben hunyt el, tiszteletére nevezték el róla a programot. A zenei találkozó mellett lehetőség nyílik a szakmai tapasztalatszerzésre, a neves zsűri minden produkciót értékel, és a további munkához tanácsokat ad. Most is kizárólag amatőr zenekarok, illetve előadók jelentkezését várják!

Amatőröknek

Amatőr zenekarok számára szól a program, tehát nem jelentkezhetnek rádiós és kiadói múlttal rendelkező bandák (a saját kiadás és a helyi médiumokban való megjelenés nem kizáró ok). A szerzemények közül egynek magyar nyelven kell elhangoznia. A fesztiválról egy produkció jut az Öröm a zene döntőjébe.

Jelentkezés

A jelentkezési határidő 2018. március 15. Csak az első húsz zenekar jelentkezését tudják elfogadni. A fellépési idő 15-20 perc, ez magában foglalja az átszereléssel eltöltött perceket is. A zsűri értékelési szempontjai: hangszeres tudás (10 pont), szöveg (10 pont), egyediség, eredetiségre törekvés (20 pont), az összkép megítélése (10 pont).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában