Hová írassuk a gyermekünket?

2024.02.25. 20:00

Óvoda-bemutató 2. Aranyalma Tagóvoda

Szemünk fénye, a gyermekünk. Nem mindegy éppen ezért , hogy kik és hogyan foglalkoznak, vigyáznak rá. Óvodabemutató-sorozatunkkal szeretnénk segíteni a kisgyermekes szülőket , hogy megtalálják a gyermekük számára a legmegfelelőbb óvodát.

Fekete Györgyi

Szemünk fénye, a gyermekünk. Nem mindegy éppen ezért , hogy kik és hogyan foglalkoznak, vigyáznak rá. Óvodabemutató-sorozatunkkal szeretnénk segíteni a kisgyermekes szülőket , hogy megtalálják a gyermekük számára a legmegfelelőbb óvodát.  

Dunaújvárosi Óvoda Aranyalma Tagóvoda

Címünk: Dunaújvárosi Óvoda Aranyalma Tagóvoda Dunaújváros Gagarin tér 1. 

Tel:25/411-934

https://dunaujvarosiovoda.hu/aranyalma-tagovoda

Facebook: Aranyalma Tagóvoda Dunaújváros

Az óvodában jelenleg vegyes csoportok működnek, de terveik között szerepel egy tiszta csoport indítása is.

Speciális nevelési programunk nincsen, kiemelt feladatnak tekintjük, hogy minél több élményhez juttassák a gyerekeket. Fontos feladatuk az egészséges életmódra nevelés, a mozgás fejlesztés, fenntarthatóságra nevelés. Kihasználják a Duna part, a korcsolya pálya, és a tornacsarnok közelségét.

Foglalkoznak sajátos nevelési igényű gyermekkel, jelenleg is 7 gyermek jár óvodánkba.

Várhatóan az új csoportok óvodapedagógusai Kiss-Göblyös Andrea,Molnár Valentina, Nagy Éva, Fásiné Bordács Anikó és Kuti Tamásné lesznek.

Kiss-Göblyös Andrea tagóvoda vezető, Katica csoportos óvó néni: 

- 32 éve vagyok óvodapedagógus, 9 éve csoportos munkám mellett, tagóvoda vezetői feladatokat is ellátok. Mentálhigiénés szakember végzettségemből adódóan nagyon fontosnak tartom a gyermekek lelki egészségének az ápolását, érzelmi intelligencia fejlesztését emellett igyekszem minél több természet közeli élményhez juttatni a gyermekeket. Több mint 10 éve vezetem az OVI-ZSARU foglalkozásokat az iskolába menő nagycsoportosoknak. 

Molnár Valentina Cica csoportos óvó néni:

- Két éve dolgozom óvodapedagógusként. Munkám során mindig fontos volt számomra a gyermekek feltétel nélküli szeretete , elfogadása, a következetesség, a hitelesség. Arra törekszem, hogy az óvodába lépő gyermekek érzelmi biztonságban éljék mindennapjaikat.

Nagy Éva Cica csoportos óvó néni:

- 42 éve dolgozom óvodapedagógusként. Szeretem a munkám, a gyerekekkel együtt lenni csodálatos dolog. Látom hétről-hétre a fejlődésüket, ahogy alakul a személyiségük.

Fásiné Bordács Anikó pillangó csoportos óvó néni:

- 21 éve vagyok óvodapedagógus, drámapedagógiai másoddiplomával rendelkezem. Erősségeim a kézműveskedés, vizuális nevelés, mese, mesedramatizálás.

Kuti Tamásné Marcsi, Pillangó csoportos óvó néni:

- 34 éve dolgozom óvodapedagógusként. Erősségem a mozgásfejlesztés és az anyanyelvi nevelés.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában