Ismét a televízióban

2024.02.27. 13:30

Ma este dunaújvárosi Pataki Attilánénak szurkolhatunk

TV2 egy új reality-t tűzött a műsorára Kincsvadászok címmel, amely már korábban meghódította Európát is. Hétköznapi emberek nem hétköznapi tárgyaikkal próbálnak szerencsét a meggazdagodás reményében. Ma este a TV2-n 21 óra 45 perctől a dunaújvárosi Pataki Attiláné, Gyöngyi szerepel a soron következő epizódban.

Török Tímea

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A Kincsvadászba olyan régiségekkel érkeznek az ország minden tájáról, amikről nem tudják, mennyit is érnek valójában. A műsor régiségszakértői és műtárgykereskedői pedig eldöntik, mennyit adnak értük, ha adnak érte egyáltalán bármit. Pataki Attiláné már rutinos szereplő, legutóbb a Szerencsekerék ikonikus műsorában aratott nagy sikert.  Ma este ismét neki szurkolhatunk a televíziók képernyői előtt, egy hazánkban új témájú műsorsorozat kapcsán.

A műtárgy-kereskedő showban régi családi ereklyék, értékesnek vagy épp értéktelennek gondolt régiségek keresik új gazdájukat Till Attila műsorvezetésével és a műkereskedő szakma legjobbjaival. Ezúttal Európa-szerte már sikert aratott formátummal, a Kincsvadászokkal jelentkezik a TV2. A műtárgy-kereskedő showban műtárgyakkal, régiségekkel, olykor igen különös tárgyakkal érkeznek a műsor szereplői Tillához és a Kincsvadászok szakértőihez. Egy rövid elemzés után kiderül, mennyit is ér az eddig féltve őrzött családi ereklye, majd a felbecsülés után kerül a műsor öt kereskedője elé.

Ha az adott tárgy elnyeri a gyűjtők tetszését, akkor elindul a licitálás, a legmagasabb ajánlat után pedig az eladó eldöntheti, megválik-e a tárgytól vagy inkább annak tudatában, mennyit is ér, hazaviszi. Meglepő fordulatok, vicces helyzetek, vérre menő licitek és megható pillanatok is várnak a nézőkre a Kincsvadászok első évadában. A Kincsvadászok két szakértője: Kelen Anna művészettörténész és Megyesi Balázs műtárgyszakértő. A Kincsvadászok kereskedői: Dr. Katona Szandra a Cogito Art Műtárgygaléria tulajdonosa, igazságügyi műtárgyszakértő; Fertőszögi Péter művészettörténész, Magyarország legnagyobb múltú aukciósházának, a BÁV-nak a művészeti igazgatója; Fejes Tamás a Tankcsapda dobosa közel harminc éve foglalkozik hangszerkereskedelemmel, üzlethálózata, a Hangszerarzenál saját területén évek óta piacvezető; Nagyházi Lőrinc, a nagy múltú műkereskedő család harmadik generációs kereskedője; Molnár Viktor műtárgybecsüs és az Amikor Galéria tulajdonosa- írja a port.hu. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában