Dobogós helyezések

2024.01.17. 18:30

Decemberben is tökéletesen céloztak a Vajk íjászai

A Rácalmás SE Vajk Íjász Szakosztály versenyzői számára az év utolsó hónapja, a december sem telt eseménytelenül, teremversenyeken is öregbítették a Vajk jó hírnevét.

Körmendi Erzsébet

Molnár Dániel mini fiú kategóriában, Szendrey Lili ifi lány kategóriában és Fehérvéri Olivér ifi fiú kategóriában lett régiós bajnok

Fotó: Szendrey Gábor

Szendrey Gábor tájékoztatója alapján Dunaújvárosban december 3-án a dunaújvárosi Íjász egyesület által rendezett versenyen vettek részt, és nagyon szép eredményeket értek el: Szendrey Lili, Fehérvári Olivér, Pinczés Nikolett, Pinczés Lilla, Molnár Dániel, Molnár Lana a kategórájukban első helyezettek lettek, míg Szendrey Gábor második helyezést ért el. December 09-én Szekszárdon voltak megmérettetésen, ahol az Alisca Íjász egyesület volt a vendéglátó, és Szendrey Lili, Fehérvári Olivér első helyezett lett. Pinczés Nikolett és Szendrey Gábor negyedik helyen végzett, míg Pinczés Lilla ötödik lett.  December 10-én A baracsi íjászok szerveztek teremversenyt Dunaújvárosban, amelyen kisebb létszámban képviseltették magunkat a rácalmásiak. Itt  Füle László 3. helyen végzett, míg Unger Zoltán az ötödik helyezést szerezte meg a kategóriájában. 

December 30-án régiós gyűlésre, bankettra kaptak meghívást Dombóvárra, ahol az évértékelő után Molnár Dániel mini fiú kategóriában, Szendrey Lili ifi lány kategóriában és Fehérvéri Olivér ifi fiú kategóriában lett régiós bajnok. Az ezzel járó címet, oklevelet, tárgyjutalmat ezen az évzáró ünnepségen vehették át.

A Vajk íjász szakosztály február 18-án a Rácalmási Sportcsarnokban egész napos versenyt szervez, amelyre minden érdeklődőt szeretettel vár! Ezen a rendezvényen betekintést lehet nyerni a 3D íjász versenybe, valamint lehet beszélgetni, kérdezni a sportról, sportolóktól!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában