Karácsonyi ünnepkör

2023.11.11. 11:30

A nagyszakállú beköltözésére vár a mesebeli helyszín, a nagykarácsonyi Mikulásház

A híres magyar Mikulás otthona kívül-belül megújulva várja a Mikulás beköltözését és a kedves vendégei látogatását néhány hét múlva.

Balogh Tamás

Teljesen más külsőt kapott a nagykarácsonyi Mikulásház

Fotó: Balogh Tamás

Már nem sokat kell aludniuk a gyerekeknek, hogy találkozhassanak vele, hiszen az intézmény honlapja szerint november 25-én kitárul a kapu, és a nagyszakállú örömmel fogadja a látogató csoportokat és családokat egyaránt. Ezen kívül is van néhány jó hírünk a helyszínről, de ha most mindet azonnal kikotyognám, akkor aztán a krampuszok alaposan megsuhogtatnák a virgácsaikat a hátam tájékán!

Mint azt már korábban is megírtuk, valószínűleg sem a gyerekek, sem a vendégfogadójuk nem könnyen ismer majd rá a portára. „Az egész rezidenciát felújítottuk, hogy mindnyájan jól érezzék magukat benne. Egy új színvilággal, látható és hallható kellékekkel, berendezésekkel fogadjuk őket. Arra vigyáztunk, hogy a szellemiség megmaradjon, emellett vannak olyan változtatásaink, amik megfelelnek a kor igényeinek. Nyilvánvaló, hogy az idelátogatók számára a legfontosabb program a Mikulással való találkozás lehetősége. E mellett igyekezünk lehetőséget nyújtani a számukra egy kellemes nagykarácsonyi időtöltés biztosítására. Ettől a helyszíntől egy tíz perces sétára található Esküvő és Rendezvények Házában fogunk lehetőséget biztosítani az étkezésre, és egy játszóház működtetésével a további kikapcsolódásra. Ezen a helyszínen egy kis műsorral szeretnénk az odaérkezőknek kedveskedni.” – mondta el lapunknak egy hónappal ezelőtt jóságos kedvencünk szállásadója Mergl István, akinek köszönhető a Mikulásház és a hozzá kapcsolódó programok megújítása, újraélesztése. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában