Versengés

2023.11.14. 08:00

A dunaújvárosi csapat harmadik helyezett lett a megyei szakdolgozói vetélkedőn

November 11-én, a Szent György Egyetemi Oktató Kórház oktatási központjában tizenegy csapat mérte össze tudását egy szakmai vetélkedő keretében.

Duol.hu

Fotó: Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház

A versengést tizenharmadik alkalommal rendezte meg a MESZK Fejér Vármegyei Területi Szervezet. A délelőtti fordulóban tesztírás, villámkérdések megválaszolása és MESZK-totó kitöltése volt a feladat. 

A délutáni fordulóban az alábbi csapatok vettek részt: Bébicsőszök (Fejér Vármegyei Szent György EOK – Újszülött Csecsemő és Gyermekoszály), A Kastély angyalai I. Bel.osztály (Fejér Vármegyei Szent György EOK – Csákvári Gyógyintézet), A Kastély angyalai Mátrix (Fejér Vármegyei Szent György EOK – Csákvári Gyógyintézet), Rehab Team (Dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház és Rendelőintézet), Sebzők (Dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház és Rendelőintézet) és Sebes kezek (Fejér Vármegyei Szent György EOK – Általános Sebészet).

Forrás: feol.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában