Erzsébet-tábor

2023.10.05. 08:00

Háromnapos aktív kikapcsolódáson vettek részt a Dózsa iskola tanulói

Rengeteg élményt gyűjtöttek a Dózsa György Általános Iskola diákjai az őszi Erzsébet-táborban.

Szente Patrícia Andrea

Fotó: Dózsa iskola

Bár a nyarat már elbúcsúztattuk, a vakáció még nem ért véget a Dózsa iskola négy osztályának. Az intézmény ugyanis sikeresen pályázott az őszi, ottalvós, zánkai Erzsébet-táborba, amelyen a dunaújvárosi iskola 6. a, 6. b, 6. c és 7. a osztálya vehetett részt. A nagy napon, szeptember 25-én így 75 gyermek és 8 pedagógus (Tatár Edina, Bíró-Nagy Erzsébet, Udvari Dóra, Bíró Éva Zsuzsanna, Lukács Ildikó, Tóthné Hobot Mária, Tóth Györgyné, Csapó Mária) indult útnak Dunaújvárosból Zánkára.

A táborban töltött három nap alatt a diákok nap mint nap izgalmas programokon vehettek részt, minden időt kihasználtak a szórakozásra, tapasztalat- és élményszerzésre. Jártak a Balaton partján, számháborúztak, kutyás bemutatón vettek részt, valamint digitális-közösségfejlesztő, érzékenyítő foglalkozásokon is jelen voltak. Emellett a fiatalok a Fővárosi Nagycirkusz előadását is megnézték, kipróbálhatták a tábor trambulinját, és a kisvonatot is használhatták, esténként pedig koncerten és diszkóban bulizhattak.

Fotó: Dózsa iskola

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában