Nagyvenyim

2023.08.03. 20:00

Kiváló programokkal készülnek a falunapra

Az augusztus 4-én és 5-én tartandó rendezvényen minden korosztály találhat a maga számára remek szórakozást.

Horváth László

Az idén is nagyon készülnek a nagyvenyimiek a hagyományos falunapi eseményeikre. Beharangozó írásunkban Vargáné Kaiser Katalint, Nagyvenyim polgármesterét kérdeztük.

- Minden évben van egy hétvége, amikor nem szaladunk el egymás mellett, hanem leülünk egy asztalhoz, kezet rázunk, barátkozunk, beszélgetünk és közben jól is szórakozhatunk. Ehhez pedig kiváló programokat kínálunk. A falunap a község önállóvá válásának ünnepe. Ezúttal a hetvenhatodik évünknek örülhetünk. Apropója a rendezvénynek még pluszban, hogy az idei évben lett húsz éves az erdélyi testvér-településünkkel, Egeressel a kapcsolatunk. Szeretettel várjuk ottani vendégeinket, akik több mint tíz fős küldöttséggel érkeznek. Csütörtökön már indulnak közös programjaink, kirándulással. Folytatva pénteken szintén kirándulással. Szombaton az ünnepi testületi üléssel kezdünk. Utána a falunapi forgatagban merülhetünk el, ki-ki a kedve szerint. A rendezvényen várhatóan részt vesz Mészáros Lajos, a térség országgyűlési képviselője is. Nagyon készülünk és remélhetőleg minden a tervek szerint zajlik majd – zárta rövid előzetesét Vargáné Kaiser Katalin Nagyvenyim polgármestere.

A programok igen színes kínálatával várják a rendezvény résztvevőit. Augusztus 4-én, pénteken 19 órától a ligeti nagyszínpadon Zoltán Erika Tánciskola Dunaújvárosi csoportja mutatkozik be. 20:00-tól Bon-Bon, 22:00-tól Manuel koncert, 23:30-01:00-ig a 2010-es évek disco zenéje szórakoztat. Augusztus 5-én, szombaton 11-órától a Pitypang zenekar interaktív gyermekkoncertje, 12 órától Mangó Gyermek Tánccsoport és 12:35-től az Aranydaru Dalkör fellépése hangol a délutáni folytatáshoz. 13 órakor Jó ebédhez szól a nóta címmel Fekete Zoltán és Juhász Adrienn műsorát Mukli István és zenekara kíséri. 14:15-től mulassunk Sós Fecóval. 15:05-kor „Zumba Zumbaerikával”. 15:30-tól Operettt Musical Woices Társulat produkciójában sztárvendég lesz Szulák Andrea. 17 órakor a Nagyvenyimi Táncegyüttes műsorát láthatjuk. 18 órakor Király Lindát hallgathatjuk. 19:30-tól Paulina koncert következik. 21 órától Bereczki Zoltánt lép színpadra. 21:30-02:00-ig Retro disco zárja a falunapi programokat. Rezidens lemezlovag: DJ Bogó Gábor.

A színpadi események mellett a nap folyamán kézműves kirakodó vásár, Bungee trambulin, kézműves játszóház, ugrálóvár, lézerharc, szimulátor, képzőművészeti kiállítás a könyvtárban várja a rendezvényre kilátogatókat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában