Elismerés

2023.06.13. 18:00

Büntetés-végrehajtási Szolgálatért Emlékplakett

Molnár Emese

Fotó: bv.gov.hu

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága arról számolt be, hogy dr. Tóth Tamás bv. altábornagynak, a büntetés-végrehajtás országos parancsnokának nevében Schmehl János bv.-vezér­őrnagy, az országos parancsnok biztonsági és fogvatartási helyettese június 5-én pedagógusnap alkalmából köszöntötte a kollégákat, és elismeréseket adott át. Összességében huszonhat személy vehetett át különféle elismerést az ünnepségen. A díjazottak között volt a pálhalmai bv.-intézet egyik munkatársa is. 
Mint azt az eseményről készült beszámolóban írták, a büntetés-végrehajtás országos parancsnoka a büntetés-végrehajtási szervezettel történő hatékony és eredményes szakmai együttműködése érdekében kifejtett tevékenysége elismeréséül a Büntetés-végrehajtási Szolgálatért Emlékplakett bronz fokozatát adományozta, egyben pénzjutalomban részesítette többek között Kovács Alíz főhadnagyot, a II. Agglomerációba tartozó Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet megbízott vezető reintegrációs tisztjét. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában