Tele a kuka

2023.06.13. 17:00

A Dunanett Nonprofit Kft. tájékoztatója a kulcsi lakosságnak

A szolgáltató elnézést kért azoktól, akiktől nem vitték el a hulladékot és Márton László a Dunanett Nonprofit Kft. szállítási osztályvezetője az alábbi tájékoztatást adta a hulladékszállítással kapcsolatban.

Duol.hu

Fotó: shutterstock.com

– A „kis autónk” szombati munkavégzés közben összetört, így a mai napon az alábbi felsorolásban szereplő utcák elmaradtak.

Azonban ezek az utcák is le lesznek járva, ezért arra kérjük a lakosságot, hogy a hulladékgyűjtő edényeket hagyják kint. A pótlás folyamatosan fog történni, szerdai nappal bezárólag a következő utcákban Kulcson: Fecske, Kecset, Molnár János, Kulcsod, Sütő András, Virághegyi, Jázmin, Nefelejcs, Orgona, Határ, Rozmaring, Napsugár, Ősz, Hold, Ibolya, Pesti, Kiskert, Radicsa, Hársfa, Kőris, Pipacs, Csalogány, Fenyő, Diós, Cinke, Iglice, Meggy utcákban, valamint a Kőbányai útról és a Rózsa közből is – közölte a vállalat szállítási osztályvezetője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában