A tiszta Dunaújvárosért

2023.04.28. 18:00

Látvány és takarítás

Dunaújváros utcáin rendre feltűnnek a takarítás szándékával olyan szerkezetek, amelyeknek ez a tevékenység vagy sikerül, vagy nem. Döntsék el önök, hogy mi a realitás. Természetesen az lenne a jó, ha az előbbi.

duol.hu

Fotó: amatőr felvétel

A tiszta Dunaújvárosért sor mögött sokszor kevés csak a szándék. Sokan emlékszünk még arra, amikor a tavalyi országgyűlési választások előtt miután felkavarta a port egy takarítógép, felkorbácsolta a kedélyeket is. Ez a kis szerkezet nem sokkal a választások után hosszú időre eltűnt a látókörünkből, majd időnként újra, meg újra felbukkanva – főleg ünnepek előtt - teszi ugyanazt, mint annak előtte. Egy olvasónk arra hívta fel a figyelmünket, hogy olyan helyeken rója az utcákat, ahol nagy különbség, sőt kicsi sem látszik az előtte és utána fázis között. A hosszú hétvége előtt újra megjelent az utcaseprő jármű, végig korzózva a Vasmű út parkoló autókkal nem tűzdelt szakaszán is. Bíz(z)unk abban, hogy ezúttal „hatékonyabban” teszi a dolgát, mint egy évvel ezelőtt! A látvány adott, a lényeg a részletekben rejlik. 

Fotó: amatőr felvétel 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában