Mennyei megyei

2023.04.29. 15:42

Aki kihízta a csapatát - a vasárnapi focimeccsen búcsúztatják Fröcsit Előszálláson, ahol a TrollFoci is forgat

Különlegesnek ígérkezik az Előszállás SE vasárnapi bajnokija a Polgárdi elleni, ugyanis ekkor búcsúztatják el Bor Gábort, alias Fröcsit. Ráadásul nem is akármilyen körítéssel, hiszen immár másodszor egész nap a településen és a meccsen is forgat a TrollFoci stábja.

Gallai Péter

Bor Gábort, alias Fröcsit búcsúztatják a vasárnapi mérkőzésen

Forrás: Előszállás SE

Bor Gábor fél év egyszeri kihagyással csak az Előszállás színeiben rúgta a labadát tizenhat éven keresztül, a településen szinte mindenki által ismert játékos Böde Dánielnek volt még iskolás korában évfolyamtársa Dunaújvárosban. Tavaly szeptemberben a településen forgatott a TrollFoci stábja a Nagykarácsony elleni derbi alkalmával, akkor azt mondta Fröcsi, hogy van önkritikája, azért hagyta abba a játékot. Azaz nem visszavonult, hanem kihízta a csapatot. Egyébként Böde stílusban játszott, nem azért, mert szezononként ötven gólt lőtt, hanem akkora volt.

Az Előszállás SE közösségi oldalának tájékoztatása szerint vasárnap 17 órakor a Polgárdi elleni II. osztályú bajnoki mérkőzésen búcsúztatják el Fröcsit. Ezen felül egész nap ismét a faluban forgat a TrollFoci.  

A magyar labdarúgás kedvelőinek biztosan ismerősen cseng a TrollFoci elnevezésű mémgyár, ami 2012-ben nyitotta meg kapuit. A TrollFoci a legnépszerűbb hazai labdarúgással foglalkozó oldal a Facebook-on 440 ezer követővel, amely a magyar, esetenként nemzetközi futball kapcsán közöl humoros képeket és egyéb tartalmakat. A Facebook oldalon kívül van saját weboldala, blogja, könyve, sportpubja, illetve TV-műsora és mobilapplikációja is és megtalálható a YouTube-on is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában