Parádés búcsú

2023.04.30. 17:33

A TrollFoci stábja megállíthatatlanul követi a Fröcsit!

Ezeket a fickókat Előszálláson sem lehet lerázni. Egy biztos, forrónyomon követeik a mai nap szenzációs helyi futball személyiségét, a Fröcsit! Úgy tűnik, hogy a célszemély nem is bánja, a különleges videós poéngyáros csapat érdeklődését. Reggeltől estig együtt töltik az időt. Egy időutazásra az egykori általános iskolájába is magával csalta őket. Mi is velük tartottunk.

Balogh Tamás

A forgatás során ellátogattak az előszállási általános iskolába is, ahol eredeti dokumentumra bukkant Fröcsi

Fotó: Balogh Tamás

A stáb

Mintha amerikai TV-s nyavalyások lennének. Olyan rámenősek. Az még hagyján, hogy aránylag jól néznek ki. A veszedelmességüket növeli, hogy könnyedén, de kellő erőszakossággal bárkit le- és megdumálnak, hogy a céljukat elérjék. Előszállást már tavaly meghódították, most csak rátettek egy lapáttal a barátság erősítésére. 

Ma ezzel az összeállítással vagánykodnak: Szabó Levente, Cinkotai Tibor, Kónya Feri, Sikari János és persze a sorukba állították Bor Gábort a nap hősét is. Hölgyeim, csak óvatosan! Szerintem gyakorló szívtiprók is.

Szabó Levente, Cinkotai Tibor, Kónya Feri, Sikari János és persze a sorukba állított Bor Gábor Fotók: Balogh Tamás

A TrollFoci?

A focival megbabonázottak sokfélét mesélnek róluk, például, hogy mém gyárosok, hú de nagyon jó fejek, mások szerint borzalmasak. Vannak akik rettegve, vagy éppen reménykedve várják, hogy rajtuk üssenek.

A TrollFoci a legnépszerűbb hazai labdarúgással foglalkozó oldal a Facebook-on 440 ezer követővel, amely a magyar, esetenként nemzetközi futball kapcsán közöl humoros képeket és egyéb tartalmakat. A Facebook oldalon kívül van saját weboldala, blogja, könyve, sportpubja, illetve TV-műsora és mobilapplikációja is és megtalálható a YouTube-on is.

Az alsós osztályfőnökével Serák Gabriellával 

Egyébként…

A profi műsorvezető, Cinkotai Tibor  (aki nem is olyan harapós, mint gondolnák) ezt mondja magukról:

-A profil megálmodója Szabó Levente, a megteremtés részleteiről ő hivatott beszélni, én még akkor nem voltam velük. Azóta is megpróbálunk az elviselhetőség határain táncolni. Úgy vagyunk önazonosok, mert ha elmennénk abba a PC (piszi) világba, akkor már nem önmagunk lennénk. Megpróbáljuk a határok normális betartásával normálisan képviselni, mint amit anno elkezdtünk. 

Cinkotai Tibor

Ne képzelj bele nagy, világokat megváltó dolgokat, vedd egy jóféle viccnek a produkcióinkat, ami a humorról szól. Ha valaki ettől többet lát, vagy magyaráz bele ebbe a dologba, az egy elég komoly probléma. Az első szempontunk a szórakoztatás. Soha nem szeretnénk senkit sem megbántani, bár néha az is sikerül. Mit tehetünk, az is benne van a munkánkban. 

Megvan a tablójuk 

A Stáb hazai pályán van Előszálláson is

-Ez így van, de én sajnos egy évvel ezelőtt nem tartottam a stábunkkal. Nekem nagyon tetszik, délre már az egyik TOP túrám lett, pedig a meccs le sem zajlott. Nagyon kedvesek az emberek, jó a közösség, jó ilyet látni. A Fröcsi azt mondja, hogy ő nem öregedett ki, hanem egyszerűen kihízta a csapatát. Mit mondhatnék, ezzel egyet tudok érteni!

A stáb előtt semmi nem marad titokban

Showtime!

Az AQUANTIS Vármegyei II. osztály Dél Felnőtt 22. fordulójában a 9. helyen álló Előszállás a negyedik helyen álló Polgárdival vívta meg rangadóját koraeste. Ez egyben a hazai csapat egyik kedvencének, Bor Gábornak, azaz Fröcsinek a búcsú mérkőzése! 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában